Vikugrate klemmen en accessoires

U kunt bij ons ook terecht voor een volledig assortiment klemmen en andere accessoires die nodig zijn om uw Vikugrate roosters vakkundig te installeren.

Bevestigingsartikelen

Voor het bevestigen van de roosters en de traptreden kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan inox 316 bevestigingsklemmen.

M clip / O clip compleet

M-clips drukken het kunststof rooster tegen het dragende profiel. De Installatie is zeer eenvoudig. het profiel hoeft niet geboord te worden en de clip kan eenvoudig via de bovenkant bevestigd worden. O clips kunnen daaarnaast ook gebruikt worden voor het bevestigen van gesloten roosters.

M clip bout en moer

M clips met bout en moer bevestigen het kunststof rooster direct aan het profiel. De installatie is eenvoudig. Er hoeft gewoon één enkel gat geboord te worden door het profiel.

Dubbele O-Clip / C-Clip

Dubbele O of C clips zijn ontwikkeld om twee roosters aan elkaar te bevestigen op plaatsen waar geen dragende profiel zit. Dit om eventuele hoogteverschillen te voorkomen.

W-Clips

W-Clips zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van zowel gesloten roosters en micro mesh roosters (roosters met kleine maas) alsook voor het bevestigen van antislip platen en Vikustep panelen.

PP stelvoeten

De polypropyleen stelvoeten voor GVK vloeren zijn verstelbaar in de hoogte. Ze zijn extreem weer- en UV bestendig en zijn uiterst stabiel. De stelvoeten of vloerdragers uit de PB-Serie kunnen van 28 tot 965 mm versteld worden door de moffen te stapelen. De hellingscorrector BC-PH5 (0 tot 5%) en een uitgebreide reeks bevestigingstoebehoren zijn geschikt voor de ondersteuning van alle soorten structuren.

Meer weten over de toegevoegde waarde van GVK?

Contacteer ons

Maak een afspraak met één van onze productspecialisten.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top